Hypnotherapie

 

Waarom Hypnotherapie?

In hypnose kom je in contact komen met je onderbewustzijn.
Door goede begeleiding kun je je bewust worden van gewoontes, overtuigingen, herinneringen en oude emoties. Door hierin inzicht te krijgen kan er heling ontstaan die direct invloed heeft op je huidige leven.

Het brein van de mens bestaat uit twee delen. Het bewuste ( regelt 10% in ons dagelijks leven ) en het onderbewuste ( regelt 90% in ons dagelijks leven ) Ons bewuste deel, is het deel van rede, logica, onze kritische mind. Maar je onderbewuste is verantwoordelijk voor bijv. je hartslag, je temperatuur, je haargroei maar ook je gevoel bij bepaalde situaties, gedachten en/of herinneringen.

Door in hypnose te gaan krijg je inzicht in je probleem omdat we werken met het onderbewuste. Zo komen we relatief snel tot de kern van een probleem en als we weten hoe een probleem is ontstaan, kunnen we dat veranderen.

Wat is hypnose?

Hypnose is een diepe staat (trance) van ontspanning. Je bent helemaal met je aandacht bij jezelf. In deze diepe trance is het mogelijk om in contact te komen met je onderbewustzijn. En juist daar ligt vaak de sleutel om bepaalde dingen op te lossen zoals stress, angsten, pijn en verslaving.
Het onderbewustzijn is namelijk de basis van ons gedrag, onze emoties en onze lichamelijke verschijning.

In hypnose kun je:
Horen
Spreken
Je ogen openen
Denken
Iets afwijzen als je iets niet wilt.
In hypnose ben jij volledig in controle, heb jij de regie.

Hypnose toepassingen

Bij Massagepraktijk Oss kan hypnose toegepast worden bij o.a.:

  • Opruimen van emotionele bagage
  • Stress
  • Pijn
  • Afvallen/ virtuele maagband
  • Stoppen met roken
  • Stoppen met nagelbijten

Voor meer informatie over hypnose of tarieven neem gerust even contact met me op.
Voor een afspraak graag telefonisch contact.